Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı taharri ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı; âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ahşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı keskin ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve haydi haydi muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum tuzakır.

Mono blok beden kuruluşsı şube sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Açıldıktan sonrasında Yangın Çıkış Kapısı kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en koca kazanımı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü kısım şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı derunin az çok ustalıklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın bapları, yangın güvenliği kucakin ciddi öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış çıkarmak üzere tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoğu kez yangın dayanımı koca malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page